Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

Osaluettelo AUDI: Kaikkien mallien varaosat AUDI

Suosituimmat varaosat AUDI varaosaluettelosta

Korkeasta laadustaan AUDI varaosien tilaa verkossa

Varaosaluettelostamme löydät kaikki AUDI osat

Audin historia

Audin perusti Saksalainen autojen edelläkävijä August Horch, joka ei saanut antaa omaa nimeään yhtiölleen lähdettyään y A. Horch & Cie yhtiöstään. Tästä syystä hän päätti käyttää sen latinankielistä nimeä. Audi-Automobilwerke GmbH Zwickau perustettiin vuonna 1910, ja sen hankki itselleen Zschopauer Motorenwerke J. S. Rasmussen (tunnetummin: DKW) vuonna 1928. Vuonna 1932, molemmat yhtiöt yhdistyivät ja muodostivat autoliiton kahden muun valmistajan kanssa. Tällä kokoonpanolla jonka tunnukseksi muodostui neljä silmiinpistävää ympyrää, Audi alkoi valmistamaan kuuluisia keskiluokan autojaan Toisen maailmansodan jälkeen, Chemnitzissä sijaitseva Auto Union osakeyhtiö pakkolunastettiin ja poistettiin kaupparekisteristä vuonna 1948 Vuosina 1949-1950, Auto Union GmbH perustettiin Ingolstadt:issa ja jatkoi ajoneuvojensa tuottamista kaupallistarkoituksiin tällä kertaa DKW-nimen alla. Kun yhtiö joutui osaksi Daimler-Benz AG:ta vuonna 1985, Volkswagen AG hankki enemmistön Auto Union AG:sta itselleen vuosien 1964 ja 1966 välillä, ja toi uudet tuotteensa markkinoille ”Audi”- nimellä. Yhdistyessään NSU:n kanssa, Audi AG:n asiat uudelleen järjesteltiin vuonna 1969.; tän äpäivänä se on kokonaan Volkswagen yhtiön omistuksessa.Tuotanto hoidetaan Ingolstadtissa sekä Neckarsulmissa, sekä myös Györissa Unkarissa, Brysselissä ja muilla VW-yhtiön tehtailla.

Tämän hetkinen valikoima

Tänä päivänä Audi on yhtiön premium-autojen valmistaja. Se erottuu muista autoluokista sen kekseliäällä teknologialla, joka ilmenee myös yhtiön mainoslauseessa “Progress through Technology” (Edistystä Teknologian kautta). Yksi merkin suurimmista saavutuksista on nelivetoisten autojen (Quattro mallien) yleiseksi tekeminen. Sen tämänhetkiseen valikoimaan kuuluu autoja aina pienistä ja kompakteista autoista (A1 ja A3 mallit), keskiluokan malleihin(A4, A5), sekä ylemmän keskiluokan malleista (A6, A7) luksusluokan malleihin (A8, R8). Muita yhtiön tunnettuja malleja ovat TT sarjan Coupét ja Cabriot sekä Q-mallin katumaasturit.

Katumaasturit ja urheilumallit

Useat merkin sarjoista ovat suunnattuja kunnianhimoisille ajajille tehokkaampina S tai RS versioina. A4 ja A6 mallien allroad Quattro versiot sekä Q sarjan mallit (Q3, Q5, Q7) sopivat hyvin haastavammassa maastossa ajamineen. Etenkin yhtiön R8- malli kuvastaa sen urheilullista kunnianhimoa. Meidän nettikaupastamme saat sopivat varaosat niin nykyisille kuin vanhemmillekin Audi-malleille, ja lisäksi myös muiden valmistajien autoille. Meidän tuotevalikoimasta löydät edulliset varaosat kuten jarrulevyt, jarrupalat, ja tuulilasinpyyhkimet maailmanlaajuisesti tunnetuimmilta valmistajilta.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • AUDI auton varaosat toimituksilla UPS
  • AUDI varaosien toimituksilla GLS
  • AUDI varaosat toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • auton varaosat AUDI ostaa paypal maksutavat
  • autovaraosat AUDI ostaa mc maksutavat
  • autonosat AUDI ostaa visa maksutavat
  • auton varaosia AUDI ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia AUDI ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta