Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

Osaluettelo JEEP: Kaikkien mallien varaosat JEEP


Tarjoamme sinulle selkeän ja laajan valikoiman JEEP osista, jotka sopivat autoosi hakujärjestelmämme mukaan. Yksinkertaisesti valitse JEEP autosi malli, ja hämmästy laadukkaista ja edullisista JEEP varaosista.


Suosituimmat varaosat JEEP varaosaluettelosta

Korkeasta laadustaan JEEP varaosien tilaa verkossa

Varaosaluettelostamme löydät kaikki JEEP osat

Ensimmäinen Jeep-siviilimalli

Jeep yhtiön perusti American Bantam-yhtiö. Se perustettiin entisen edustajan Roy Evansin toimesta, joka aiemmin myi Austin Seven malleja Yhdysvalloissa. Yhtiön maastoautoja esiteltiin Yhdysvaltojen armeijalle vuonna 1938, mutta he eivät olleet kiinnostuneita. Tästä huolimatta niille oli kuitenkin kysyntää toisenmaailmansodan vuoksi. Koska American Bantam-yhtiöllä ei ollut tarpeeksi resursseja niiden valmistamiseen, sen ajoneuvoja valmistettiin kilpailijoiden suunnitelmien mukaisesti. Ford ja Willys-Overland liittyivät molemmat sopimukseen, mutta lopulta se luovutettiin Willys-Overlandille. He valmistiviat 360.00 kappaletta tätä ajoneuvona sodan jälkeen.Ajoneuvon siviilimallia oli suunniteltu jo sodan aikaan joka tuotiin markkinoille piakkoin sodan jälkeen vuoden 945 kesäkuussa.

Jeep edustaa maastoautoja

Useiden kiistojen jälkeen Jeep-nimen käytöstä Yhdysvalloissa, sekä merkin oikeuksien lukuisien ostamisien ja myymisien jälkeen merkki kuuluu tänäpäivänä Chryslerille,joka taas omistaa Italialainen Fiat. Merkin nimen lisäksi Jeep on myös maastoautoista käyetty yleisnimitys. Jeep-autoja valmistetaan Yhdysvalloissa, Kiinassa Pekingissä, Intiassa, sekä myös Itävalloissa. Käytännössä kaikki katumaasturit ovat Jeepin kilpailjoita, mutta Jeep on se alkuperäinene.

Jeep mallien katsaus

Wrangler-mallilla ajaessa kyyti voi olla tärisevää, joka voidaan korjata useimmissa tapauksissa pyöriä tasapainottamalla. Tällä hetkellä Jeepin valikoima koostuu seitsemästä eri mallista, johon kuuluvat mm. Cherokee, Compass, Renegade mallit, sekä yleinen Wrangler-malli. Patriot, Wgoneer, ja Commander malleka ei valmisteta enää. Tällä hetkellä Jeepin suosituin malli on Grand Cherokee 6.4, joka omaa huikeat 468 hevosvoimaa. Starttimalli Compass on Jeepin ainoa malli mitä on saatavilla ilman nelivetoa.Nettikaupastamme voit hankkia kaikki varaosat ja kulutusosat Jeep-malleille edullisesti.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • JEEP auton varaosat toimituksilla UPS
  • JEEP varaosien toimituksilla GLS
  • JEEP varaosat toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • auton varaosat JEEP ostaa paypal maksutavat
  • autovaraosat JEEP ostaa mc maksutavat
  • autonosat JEEP ostaa visa maksutavat
  • auton varaosia JEEP ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia JEEP ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta