Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

Osaluettelo LAND ROVER: Kaikkien mallien varaosat LAND ROVER


Tarjoamme sinulle selkeän ja laajan valikoiman LAND ROVER osista, jotka sopivat autoosi hakujärjestelmämme mukaan. Yksinkertaisesti valitse LAND ROVER autosi malli, ja hämmästy laadukkaista ja edullisista LAND ROVER varaosista.


Suosituimmat varaosat LAND ROVER varaosaluettelosta

Korkeasta laadustaan LAND ROVER varaosien tilaa verkossa

Varaosaluettelostamme löydät kaikki LAND ROVER osat

Yhtiön menestys “Series I” mallisarjan avulla

Toisen maailmansodan jälkeen, Iso-britannian hallitus kehotti auoteollisuutta kehittämään uudempia malleja jotta valtion kassa kasvaisi kansainvälisen viennin avulla. Tuohonaikaan Rover valmisti ainoastaan hintavia ylellisiä autoja. Lopulta he kuitenkin kehittivät katumaasturin Willys Jeep-mallin pohjalta jonka Yhdysvaltain armeija poisti käytöstä. Se oli yksinkertainen ja jykevä ajoneuvo, joka oli suunniteltu maanviljelyä varten. Vuonna 1948 Land Rover esiteltiin Amsterdamin autonäyttelyssä, ja myytiin välittömästi. Ensimmäistä sarjaa valmistettiin lähes samanlaisena kymmenen vuoden ajan “Series I”-nimellä. Tämä katumaasturi ratkaisi Roverin ongelmat ja piti sen markkinoillal.

Katumaasturien Kilpailija

Series II sarjaa rakennettiin vuosina 1958-1971, ja series III-sarjaa vuosina 1971-1983, kunnes se korvattiin käämijousi jousitetuilla Land Rover 90 ja 100-malleilla. 1990-luvulla nämä mallit uudelleen nimettiin "Defender:eiksi". Lisäksi Range Rover tuli markkinoille 1970-luvulla, ja se oli valmistettu kuljettajien pyynnöstä ajomukavammaksi. Land Rover oli erityisen yleinen auto Afrikassa ja useat eri valmistajat valmistivat sitä yhtiön luvalla. Lisäksi se oli yleinen auto myös eri maiden armeijoilla. Vuosien 1959-1994 aikana Land Rover valmisti noin 290.000 kpl. series II ja III-sarjoja. Sen kilpailijat Toyota Land Cruiser ja Nissan Patrol tuotiin Euroopan ja Amerikan markkinoille 1980-luvulla, joka pakotti Land Roverin parantamaan aiemman Defender-mallinsa teknologiaa.. Land Rover ja Range Rover mallien puutteet paikattiin Discovery-mallilla vuonna 1989, ja Freelancer-katumaasturilla vuonna 1998. Range Roveria on valmistettu vuodesta 1971 ja siitä tullut luksusluokan katumaasturi.

Land Rove BMW:n moottorilla

Vuosina 1990-1999, Land Rover oli BMW-konsernin omistuksessa ja vielä tänäkin päivänä näitä malleja on olemassa BMW:n moottoreilla varustettuina. Vuosina 2000-2008 merkki oli Ford-yhtiln omistuksessa, mikä johti muutamien "halpempien" mallien syntyyn. ”. Näissä malleissa ohjauspylvään korkeuden säätö saattoi johtaa muovikiskojen rikkoutumiseen. Tällä hetkellä Land Roverin valikoimaan kuuluu 5 mallia. Ford-yhtiö myi Land Roverin Intialaisele Tata-yhtiölle. Meidän nettikaupastamme saat aina sopivat varaosat Land Roverillesi. Tarjoamme varaosia tunnetuimmilta valmistajilta, kuten esim. jarrulevyjä ja paloja.Katso valikoimamme läpi ja vakuutu monipuolisuudesta ja laadusta.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • LAND ROVER auton varaosat toimituksilla UPS
  • LAND ROVER varaosien toimituksilla GLS
  • LAND ROVER varaosat toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • auton varaosat LAND ROVER ostaa paypal maksutavat
  • autovaraosat LAND ROVER ostaa mc maksutavat
  • autonosat LAND ROVER ostaa visa maksutavat
  • auton varaosia LAND ROVER ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia LAND ROVER ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta