Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

Osaluettelo MINI: Kaikkien mallien varaosat MINI


Tarjoamme sinulle selkeän ja laajan valikoiman MINI osista, jotka sopivat autoosi hakujärjestelmämme mukaan. Yksinkertaisesti valitse MINI autosi malli, ja hämmästy laadukkaista ja edullisista MINI varaosista.


Suosituimmat varaosat MINI varaosaluettelosta

Korkeasta laadustaan MINI varaosien tilaa verkossa

Varaosaluettelostamme löydät kaikki MINI osat

MINI-merkki on ollut vuodesta 2001 saakka BMW Group-yhtiön omistuksessa, joka hoitaa yhtiössä premium-autojen tarjonnan. Näitä autoja edelsivät Brittiläiset pienet MINI-autot, joita rakennettiin vuosina 1959-1990. Nämä mallit oli kuitenkin uudistettu teknologiansa puolesta ja niiden tavaratilasta oli tehty tilavampi. Alkuperäinen MINI oli British Motor Corporation-yhtiön suunnittelema, jonka nimi muuttui muutamaa vuotta myöhemmin British Leyland Motor Corporationiksi, ja lopulta siitä tuli (MG) Rover Group. Merkin pikkauto esiltetiiin 1959 ja alunperin niitö myytiin Austin Seven ja Morris Minor autoina.

Riley ja Wolseley yhtiöt, jotka valmistivat ylemmänluokan autoja käyttivät samaa perusmallia, mutta parannellulla teknologialla ja merkille ominaisilla muutoksilla; Näitä myytiin markkinoilla Riley Elf ja Wolseley Hornet malleina. MININ menestys johtui niiden tilaa säästävästä koosta. Lisäksi sitä valmistivat myös Italiassa Innocenti sekä Espanjassa Authi. Se on tähän asti eniten valmistettu Iso-britannialainen auto. Rover Group-yhtiön lopettamisen jälkeen. BMW hankki MINI merkin oikeuden ja alkoi kehittelemään sille seuraajaa.Vuodesta 2001 saakka tätä mallia on tuotettu Iso-britannian Cowley:ssa (Oxfordin lähellä), sekä osittain myös Magna Steyrin toimesta Grazissa Itävallassa.

Pieniauto Englannista

Aluksi alkuperäinen Mini oli kaksiovinen poikittaisella etumoottorilla varustettu auto yhtiön eri merkkien mukaan, kuten BMC ja BLMC:n. Riley Elf ja Wolseley Hornet-mallit olivat nochback tyyppisiä ja niiden etupuoli oli kromattu. Pian tämän jälkeen yhtiö toi markkinoille uusilla korivarianteilla varustetut Mini Cabrio-mallin, Countrymanin, kahdella takaovella varustetun sedanin. Lisäksi yhtiö valmisti näistä myös avolava versiota. BMW aloitti uusien mallien kehittämisen, ja niistä ensimmäinen oli kolmiovinen diesel tai vaihtoehtoisesti bensamoottorilla varustettu hatchback. Tätä versiota oli myös saatavina tehokkaampana Cooper versiona, aivan kuten alkuperäistä Miniäkin. Lisäksi valikoimaan kuuluu myös tyylikäs Cabrio. Vuoden 2006 marraskuussa, tehokkaamman Cooper version toinen sukupolvi tuotiin markkinoilla merkin uudelleen tullessa myyntiin. Tätä seurasivat diesel ja bensamoottoreilla varustetut perusversiot. Hiljattain markkinoille tullut Clubman-malli erottuu muista merkin malleista matkustajapuolen toisen oven vuoksi. Suorituskyvyltään tehokkaampia JCW-versiota (John Cooper Works) tuotettiin urheilullisuutta haluaville asiakkaille. Mallivalikoman täydentävät käytännöllinen Countryman farmariauo, sekä juuri hiljattin markkinoille tullut viisovinen hatchback-malli. Meidän nettikauppamme tarjoaa laajan valikoiman varaoisa kaikille eri korityypeille.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • MINI auton varaosat toimituksilla UPS
  • MINI varaosien toimituksilla GLS
  • MINI varaosat toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • auton varaosat MINI ostaa paypal maksutavat
  • autovaraosat MINI ostaa mc maksutavat
  • autonosat MINI ostaa visa maksutavat
  • auton varaosia MINI ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia MINI ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta