Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

Osaluettelo SAAB: Kaikkien mallien varaosat SAAB


Tarjoamme sinulle selkeän ja laajan valikoiman SAAB osista, jotka sopivat autoosi hakujärjestelmämme mukaan. Yksinkertaisesti valitse SAAB autosi malli, ja hämmästy laadukkaista ja edullisista SAAB varaosista.


Suosituimmat varaosat SAAB varaosaluettelosta

Korkeasta laadustaan SAAB varaosien tilaa verkossa

Varaosaluettelostamme löydät kaikki SAAB osat

Ruotsalainen autonvalmistaja SAAB syntyi lentokone ja asetarvike valmistaja Svenska Aeroplan Aktiebolagetin sivubisneksenä vuonna 1937. Merkki on akronyymi valmistajan nimestä. Ensimmäisen henkilöautonsa yhtiö esitteli vuonna 1947, ja vuodesta 1949 saakka sitä on myyty SAAB 92-nimellä. Volvon ohella Saab kykeni pitämään paikkansa vuosikausien ajan ainoana tärkeänä suhteellisen pienen mallivalikoiman omaavana Ruotsalaisena autonvalmistajana. Scania-rekkayhtiön ostmainen vuonna 1969 johti Saab-Scania yhtiön syntyyn, joka hajosi kun Scania lähti yhtiöstä. 1990-luvulla yhtiön henkilöautojen osio oli jo laillisesti rekisteröity erilliseksi, SAAB Automobiles AB-yhtiöksi. Tätä nimeä käytettiin aina siihen asti kunnes yhtiö myytiin General Motorsille 2000-luvulla, Lähes kymmenen vuoden jälkeen GM lopetti investoinnin. SAAB joutui taloudellisiin vaikeuksiin ja joutui hakemaan oikeudellisesta velkojasuojaa. Tämän jälkeen yhtiötä yrittivät uudelleen käynnistää ja nykyaikaistaa mm. Ruotsalainen Koenigsegg Group-yhtiö (Spyker-merkki) sekä Kiinalainen autontuottaja BAIC. Tuotanto pysyi käynnissä kuitenkin vain hetken aikaa. Tällä hetkellä National Electric Vehicle Sweden AB omistaa merkin oikeudet, ja itsenäinen Orio AB-yhtiö on vuodesta 2013 valmistanut sen varaosia.

Ajoneuvoja uniikilla ja Skandinaavisella tyylillä Vuonna 1949 markkinoille tullessa 92-mallissa oli jo hatchbackin piirteitä, jotka ilmenivät 1970-luvun 93 ja 96-malleissa. Näitä V4-moottoreilla varustettuja Fordin valmistamia malleja oli saatavina kaksiovisena sedanina tai farmariautoina. Ensimmäinen auto, 99-malli oli notchback-tyypiinen sedan, joka myöhemmin esiteltiin uudistettuna SAAB 900-mallina. Näiden pohjalta kehitettiin yhtiön 9-3 ja 9-5 mallit. 9-3 mallia oli saatavina cabrio versiona 900-mallin tapaan, jota valmistettiin pitkään Magna Steyrilla Graz:issa. Lisäksi sarjaan kuuluuuvat myös farmariauto ja tehokkaammat versiot. Vuosina 1970-1974 valmistettu Sonett-coupé oli tyyliltään vähintäänkin eksoottinen. Nykyään yhtiön valikoimaan kuuluu kaksi mallisarjaa, 9-3-sarja (useilla eri korityypeillä) ja 9-5-sarja (sedan ja farmariauto). Näiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös 9-4x, Cadillacin pohjalta rakennettu nelivetoinen katumaaasturi. Amerikan markkinoille 9-4x mallia on kuitenkin tuotettu vain 100 kappaletta.

Topvaraosat.fi tarjoaa laajan valikoiman varaosia SAAB:in autoille. Lisäksi tarjoamme varaosia ja kulutusosia myös muille Skandinavisille automerkeille, kuten esim. Volvolle, sekä myös Saksalaisille automerkeille, kuten Mercedes-Benzille, Volkswagenille, BMW:lle ja Audi:lle.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • SAAB auton varaosat toimituksilla UPS
  • SAAB varaosien toimituksilla GLS
  • SAAB varaosat toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • auton varaosat SAAB ostaa paypal maksutavat
  • autovaraosat SAAB ostaa mc maksutavat
  • autonosat SAAB ostaa visa maksutavat
  • auton varaosia SAAB ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia SAAB ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta