Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

Osaluettelo SKODA: Kaikkien mallien varaosat SKODA

Suosituimmat varaosat SKODA varaosaluettelosta

Korkeasta laadustaan SKODA varaosien tilaa verkossa

Varaosaluettelostamme löydät kaikki SKODA osat

Vuonna 1895 Hra. Laurin ja Hra. Klement perustivat oman automerkkinsä entisessä Itävalta-Unkarissa, nykyisen Tsekin aluuella ja tänäpäivänä merkki on yksi maailman vanhimpia automerkkejä. Alunperin yhtiö valmisti apumoottoreilla varustettu polkupyöriä, joita myöhemmin täydennettiin moottoripyörillä vuonna 1899, ja autoilla vuonna 1905. Ensimmäisen maailmansodan ongelmien jälkeen, yhtiön osti insinööriyhtiö Skoda vuonna 1925. Vuonna 1945, ja liittyessään osaksi entistä Tsekkoslovakian sosialista tasavaltaa ja kommunismia, yhtiö kansallistettiin. Alussa ja 1950-luvun puolivälissä Skoda valmisti kompakteja keskiluokanajoneuvoja, sekä virtaviivaista cabriolet-tyyppistä Felicia-mallia. Vuonna 1955 yhtiö ei pystynyt kilpailemaan Itä-blokin muiden autonvalmistajien kanssa ja se alkoi kehittämään takamaoottoreilla varustettuja henkilöautoja saadessaan inspiraatiota VW Käfer-mallista. 1960-luvulla yhtiö keskittyi lähinnä keskiluokan ajoneuvojen valmistukseen Itä-puolen markkinoille ja kykeni saavuttamaan 10% markkinaosuuden entisessä DDR:ssä. Vasta vuonna 1987 Skoda aloitti taas valmistamaan etumoottoreilla varustettuja autoja; kyseessä oli lännen markkinoille tuotettu Favorit-malli.

Berliinin muurin murtumisen jälkeen Tsekkoslovakian hallitus alkoi yksityistämään tehtaita ja myi sen Volkswagen Groupille vuonna 1991, joka olli merkittävä hetki merkille. Tällä hetkellä Skoda-autoja rakennetaan VW autojen kanssa samoilla alustoilla , ja sen valikoimaan kuuluu 7 eri mallias.

Valikoiman ensimmäinen auto on Skodan pieni Citigo-malli. Volkswagenin alustan (Golfin alustan) pohjalta rakennettu suosittu pikkuauto Fabia sekä myös keskiluokan Octavia malllit rakennetaan lähes kokonaan VW-osia käyttäen. Toinen suosittu keskiluokan ajoneuvon on Rapid-malli, ja Superb kuuluukin jo ylemmänluokan sedaneihin. Lisäksi valikoimaan kuuluu myös tilava perheauto Roomster, joka kilpailee markkinoilla Nissan Noten, Citroen C3:n ja Ford B-Max mallien kanssa. Lisäksi Skodan valikoimaan kuuluu myös nelivetoinen maastoauto joka kilpailee markkinolla Jeep Renegadea, Dacia Dusteria, ja Suzuki SX4 S-Cross-malleja vastaam.

VW:n teknologian vuoksi merkin ajoneuvot ovat alttiita samankaltaisille ongelmille kuin Golf-mallitkin, kuten etuvalojen polttimoiden nopealle palamiselle, sekä sisätilan paneelien osien satunnaiselle irtoamiselle.

Meiltä saat hankittua ajoneuvollesi kaikki tarvittavat varaosat ja kulutusosat. Voit löytää sopivat varaosat nettisivuiltamme KBA-numeroita käyttäen.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • SKODA auton varaosat toimituksilla UPS
  • SKODA varaosien toimituksilla GLS
  • SKODA varaosat toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • auton varaosat SKODA ostaa paypal maksutavat
  • autovaraosat SKODA ostaa mc maksutavat
  • autonosat SKODA ostaa visa maksutavat
  • auton varaosia SKODA ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia SKODA ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta