Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

Osaluettelo TOYOTA: Kaikkien mallien varaosat TOYOTA


Tarjoamme sinulle selkeän ja laajan valikoiman TOYOTA osista, jotka sopivat autoosi hakujärjestelmämme mukaan. Yksinkertaisesti valitse TOYOTA autosi malli, ja hämmästy laadukkaista ja edullisista TOYOTA varaosista.


Suosituimmat varaosat TOYOTA varaosaluettelosta

Korkeasta laadustaan TOYOTA varaosien tilaa verkossa

Varaosaluettelostamme löydät kaikki TOYOTA osat

Syntyperä

Tämänpäivän Toyota Motor Corporation-yhtiön historia juontaa juurensa 1800-luvulle, kun Sakichi Toyota aloitti automaattisten kangaspuiden valmistuksen. Hän myi automaattisien ompelukoneidensa patentin Brittiläiselle yhtiölle vuonna 1928, ja aloitti autojen valmistuksen.

Tuotannon alkaminen

Vuonna 1937 juuri perustettu Toyota Motor Corporation-yhtiö, jonka nimi viittaa Japanilaiseen Toyotan kaupunkiin perustajan nimen sijaan, aloitti autojen valmistuksen. Aluksi se valmisti vain yhtä henkilöautoa, A1-mallia, ja yhtä rekkaa, GG:tä.

Toisen Maailmansodan aikaan yhtiö valmisti lähinnä rekkoja armeijan käyttöön. Monista Eurooppalaisista autonvalmistajista poiketen sen tehtaita ei pommitettu maantasalle liittoutuneiden toimesta, sillä Japani oli jo tuolloin antautunut Yhdysvaltojen atomipommien vuoksi.

Tuotannon uudelleen käynnistäminen sodan loputtua

Autojen valmistus aloitettiin uudelleen vuonna 1947, ja se oli menestyksekästä useiden eri kehitelmien vuoksi. Lisäksi yhtiö tarvitsi työntekijöitä tuotantoprosessissa keskimääräistä enemmän, ja tämä pakotti sen kasvamaaan kansainväliseksi lyhyen ajan sisällä.

Toyotan autot tulivat Saksan markkinoille 1970-luvulla. 1980-luvulta saakka yhtiön autot ovat saaneet piirteitä ja ominaisuuksia myös Euroopan valmistajilta. Luksusmerkki Lexuksen autojen valmistus aloitettiin vuonna 1989, ja nykyään se on oma merkkinsä. LEXUS kilpailee markkinoilla mm. Mercedesin, BMW:n ja Audi.n kanssa.

Tuotantopaikat ja uudistetut mallit

Tällä hetkellä (2015), Toyota on maailman suurin autonvalmistaja, ja sillä on tuotantopaikkoja ympäri maailmaa. Euroopassa yhtiö valmistaa autojaan Iso-Britanniassa, Rankassa, Puolassa, sekä myös Turkin Euroopan puoleisella alueella.

Saksassa Toyota myy 13 malliaan. Merkin Aygo-pikkuauto kehitettiin Ranskalaisen PSA Group-yhtiön kanssa tehdyn yhteistyön avulla, ja sitä on myyty markkinoilla myös Citroën C1 ja Peugeot 107 nimellä. Pienikokoinen iQ-malli taas on luotu kilpailijaksi Smartille . Pieni Yaris-malli taas korvasi Toyota Startlet mallin vuonna 1999. Corolla-malli, jota on valmistettu vuodesta 1967 saakka on yhä suosituin tänäpäivänä saatavilla oleva auto. Toyota tarjoaa malleja keskiluokalle, ylemmällekeskiluokalle, sekä myös ylemmälleluokalle katumaastureilla ja pakettiautoillaan.

Hajoamistilastoissa merkin ajoneuvot ovat suoritunueet erittäin hyvin, mutta viimevuosien aikana yhtiö on joutunut ottamaan muutamat mallit pois markkinoilla rakennevirheiden vuoksi, joka on vaikuttanut yhtiön imagon. Yleinen mielipide on että merkkin on maailman suurin autonvalmistaja, jonka autot ovat laadultaan ensiluokkaisia, ja joka tarjoaa myös hybridi autoja.

Meidän nettikauppamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia varaosia. Toivomme että laaja valikoimamme ja erittäin edulliset hintamme ovat mieleesi.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • TOYOTA auton varaosat toimituksilla UPS
  • TOYOTA varaosien toimituksilla GLS
  • TOYOTA varaosat toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • auton varaosat TOYOTA ostaa paypal maksutavat
  • autovaraosat TOYOTA ostaa mc maksutavat
  • autonosat TOYOTA ostaa visa maksutavat
  • auton varaosia TOYOTA ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia TOYOTA ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta