Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

BEHR THERMOT-TRONIK Autovaraosat luettelo

Eteneminen ensiaskeleesta

Behr:n juuret ylettyvät vuoteen 1905, jolloin sen kaima Julius Friedrich Behr, yhdessä liikekumppanin kanssa, alkoivat valmistaa jäähdyttimiä lähellä Saksan Stuttgartia. Ensimmäiset asiakkaat olivat Benz (tunnetaan nykyään Mercedes Benzinä) ja NSU (Audin edeltäjä). Vuonna 1930 yritys toimitti jo 90 jäähdytintä päivässä Fordille, Model A:ta varten. Yhdessä Porschen Stuttgartin suunnittelutoimiston kanssa se kehitti ensimmäisen öljyjäähdyttimen VW Beetleen. Toisen maailmansodan jälkeen Behr alkoi laajentamaan tuotantoaluettaan vastakehitetyillä ilmastointijärjestelmillä.

Innovaation kautta menestykseen

Ensimmäinen auton ilmastointijärjetelmäyksikkö esiteltiin Euroopassa vuonna 1957. Yritys on aina keskittynyt tekniseen kehitykseen auton osissa, kuten myös sen pääkomponenteissa: jäähdyttimissä, termostaateissa, öljyjäähdyttimissä ja ilmastoinneissa. Se oli alkuperäinen laitevalmistaja mm. BMW 3, 5 ja 7 -sarjoissa. 1980-luvun alkupuolella yritys esitteli ensimmäisen täysin elektronisen ilmastoinnin BMW 7 -sarjassa.

Suurin ilmastointijärjestelmien valmistaja

Tällä välin yrityksestä on tullut yksi maailman suurimmista jäähdyttimien, termostaattien ja ilmastointien valmistajista ja valmistaa myös vesipumppuja lähes kaikille moottorinvalmistajille maailmanlaajuisesti yhteistyössä Hella -nimisen yrityksen kanssa. Amerikkalaiset valmistajat, kuten General Motors valmistaa myös näitä tuotteita brändeilleen kuten Chevrolett, Opel ja Cadillac. Tämän lisäksi ranskalaiset valmistajat kuten Peugeot ja PSA Group valmistavat niitä Citroënille. Löydät kaikki osat Behriltä, meidän verkkokaupastamme. Niitä myydään myös uuden nimen MAHLE BEHR alla, sillä Stuttgartin autoyritys Mahle sai suurimman osan Behrin osakkeista vuonna 2010 ja on jatkanut korkealaatuisten komponenttien kehitystä ja valmistusta.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat BEHR THERMOT-TRONIK toimituksilla UPS
  • BEHR THERMOT-TRONIK varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat BEHR THERMOT-TRONIK toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • BEHR THERMOT-TRONIK auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat BEHR THERMOT-TRONIK ostaa mc maksutavat
  • BEHR THERMOT-TRONIK autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia BEHR THERMOT-TRONIK ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia BEHR THERMOT-TRONIK ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta