Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

BERU Autovaraosat luettelo

Berun laaja varaosavalikoima

Beru -nimisen yrityksen perusti vuonna 1912 Saksan Ludqigsburgissa henkilöt nimeltään Julius Friedrich Behr ja Albert Ruprecht, jotka alkoivat valmistamaan autoihin sisuksia ja jäähdyttimiä, laajentaen tuotevalikoimaansa nopeasti sytytystulpilla ja muilla sytytystulppien ja venttiilien osilla. Beru esitteli ensimmäisen hehkutulpan diesel moottoreille vuonna 1929, vaikka moninaisia patentteja on myönnetty. Toisen maailmansodan jälkeen Beru sai uusia asiakkaita nopeasti ja toimitti yrityksille Daimler, Benz, Opel ja NSU (Audin edeltäjä) osia alkuperäisenä laitevalmistajana. Yritys näytti luonteensa kerta toisensa perään kylmäkäynnistysjärjestelmillään, varsinkin dieselmoottoreille tarkoitetuilla, sekä myös jäähdytysjärjestelmillä monille muille autonvalmistajille, kuten VW ja Opel sekä Ford ja General Motors USA:n ja kansainvälisillä markkinoilla.

Suuri menestys Amerikassa

Sytytysteknologian ja dieselmoottoreiden kylmäkäynnistysjärjestelmien lisäksi, Beru tarjoaa myös elektronisia ja normaaleja lämmitysjärjestelmiä moottoreille ja autojen sisustukseen. Sensoriteknologia on toinen alue, joka määrittää sisääntuloilman määrän jäähdytysaineen tai moottoriöljyn tai polttoaineen ansiosta, jonka jälkeen tieto siirtyy respektiivisille ohjausyksiköille sähköisinä signaaleina. Suurempi haara ovat aktuaattorit, jotka säännöstelee päästöjä niiden kierrättämisellä tai kaasuvivulla. Behr valmistaa tämäntyyppisiä komponentteja erityisesti US:n markkinoille Mexicossa sijaitsevalla tehtaalla.

Beru -sytytystulpat ja muut auton osat

Amerikkalaisia ostajia ovat General Motors sekä Volkswagen (VW) ja monet muut autonvalmistajat, jotka tarjoavat ajoneuvojaan Amerikan markkinoilla. Toissijaiset Berun ilma- ja päästöjen kierrätysjärjestelmät valmistetaan maailmanlaajuisesti autonvalmistajien toimesta. Nämä osat päätyvät Volvoihin, Alfa Romeoihin, Peugeotiin, Kiaan, BMW:hen ja myös Renaultiin. Et löydä kaupastamme pelkästään Berun korkealaatuisia sytytystulppia, vaan myös muita varaosia, koska tämä valmistaja ei ole pelkästään alkuperäinen laitevalmistaja, vaan myös varaosien toimittaja.

Kaikki BERU kategoriat ja varaosat silmän räpäyksessä

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat BERU toimituksilla UPS
  • BERU varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat BERU toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • BERU auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat BERU ostaa mc maksutavat
  • BERU autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia BERU ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia BERU ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta