Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

FEBI BILSTEIN Autovaraosat luettelo

Febi Bilstein -laatu

Febi Bilstein perustettiin vuonna 1844 Ennepetalissa / Eifelissä perheyrityksenä, jolla on nyt täten 170 vuoden kokemus alalta. Febi Bilstein valmistaa korkealaatuisia jousituskomponentteja ja muita auton osia autonvalmistajille, joita toimitetaan alkuperäisenä laitevalmistajana ja varaosamyyntinä. Yli 30 000 erilaisen varaosaa ja kuluvaa osaa, jotka on saatavilla yli 130 maassa, valmistetaan yli 1600 työntekijän voimin, 69 maassa, joko omassa haarakonttorissa tai yhteistyössä yhteistyöyritysten kanssa.

Valtama valikoima varaosia

Valikoimaan kuuluu komponentteja ohjaukseen, kuten tangot, tukitankojen päät, pallonivelet ja kolmiotukivarret, kuten myös renkaan kiinnitykseen (rengaspultit) ja komponentteja ajoteknologiaan, etenkin vaihteisto-osaia kuten vaihteistot ja vetoakselit. Löydät myös osia moottoreihin ja moottorivoiteluun, moottoriohjaukseen, moottorijousitukseen, jäähdytykseen, sekä polttoainejärjestelmään, polttoaineen valmisteluun ja moottorin tiivistykseen. Lisäksi on myös monia auton sähkötyksiin liittyviä komponentteja, sekä osia jarruihin ja ajoneuvon jousituksiin. Yritys on todella noussut huipulle sen erityisen korkealaatuisten Bilstein iskunvaimentimien avulla. Yritys ei ole aktiivinen pelkästään varaosamarkkinoilla.

Febi Bilstein -kokemus

Korkealaatuiset Febi Bilstein iskunvaimentimet on käytetyimmät urheiluautojen valmistajien keskuudessa, kuten Porsche, Ferrari ja Lotus, kuten myös monien muiden valmistajien, joilla on urheiluautoja valikoimassaan. Tämän valmistajan iskunvaimentimet ja ajokomponentit ovat ralliautovalmistajien ykkösvalinta, kuten Fiat, Opel, Subaru ja Mitsubishi. Kaikki tämän valmistajan komponentit ovat tunnettua saksalaista laatua ja on saatavilla meidän kaupastamme. Jotkut osat voidaan jopa jälkikäteisasentaa. Nokka-akselit ja niiden erikoiset mallit tekevät Febi Bilsteinin tuotteista täydellisiä moottorin tuunaukseen, koska nämä moottoriohjausyksiköt tulevat tuunattujen sirujen kera. Joten, esimerkiksi VW golf, jossa on 90 HP, voidaan nostaa jopa 110 HP:n jälkikäteisasentamalla Febi Bilsteinin moottorinohjausyksikkö tai -siru. Monet ajoneuvo- ja moottorituunaus yritykset käyttävät myös tämän valmistajan komponentteja.

Kaikki FEBI BILSTEIN kategoriat ja varaosat silmän räpäyksessä

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat FEBI BILSTEIN toimituksilla UPS
  • FEBI BILSTEIN varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat FEBI BILSTEIN toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • FEBI BILSTEIN auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat FEBI BILSTEIN ostaa mc maksutavat
  • FEBI BILSTEIN autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia FEBI BILSTEIN ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia FEBI BILSTEIN ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta