Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

HELLA Autovaraosat luettelo

Historia

Alunperin yritys perustettiin vuonna 1899 Westphaliassa, Saksassa, ja alkoi valmistamaan maaöljykynttilöitä ja lamppuja ja pallotorvia hevosvaunuille. Ensimmäisen automobiilin saapuessa yritys alkoi toimittajaksi ja tarjosi asetyleeniajovaloja. Vuonna 1908 yritys muutti nimekseen Hella, perustajan vaimon Helenen mukaan. Toisen maailmansodan jälkeen Hella laajensi tuotantoaan jatkuvasti, varsinkin ajoneuvojen sähköjärjestelmien ja sähkölaitteiden osalta.

Sähkölaitteiden ja ilmastoinnin erikoisosaaja

Valojärjestelmien, kuten perävalojen, ajovalojen ja vilkkujen lisäksi Hella valmistaa myös releitä ja ohjausyksiköitä, joita monista nykyajan ajoneuvoista, kuten VW Golf ja BMW 316:sta löytyy. Vuodesta 1990 lähtien, eritoten ilmastointien saapuessa, yritys on laajentanut valtavasti ja tarjoaa lisäksi ylipaineventtiilejä ja ilmastointikompressoreita, joita löytyy Audi A6:sta, VW Pheatonista tai Passatista. Autotoimittaja liittyi yhteen monien autotoimittajien kanssa vuonna 2000, tarkoittaen sitä, että Hellasta on tullut suuri jäähdytyspumppujen ja ilmastointikomponenttien toimittaja.

Kehitystyö muiden autonvalmistajien kanssa

Jotkin näistä yhteenliittymisistä toimivat eri nimien alla ja tarjoaa komponentteja alkuperäisenä laitevalmistajana autonvalmistajille ympäri maailmaa. Kaikki Hellan komponentit varaosien lisäksi on saatavilla verkkokaupastamme.

Tämä yritys operoi suurta kehitys- ja tutkimuskeskusta Saksassa, joka kehittää high tech -komponentteja asiakkaan vaatimusten mukaan tilauksesta. Hellalla on keskeinen merkitys automobiilien kehityksessä, jonka ansiosta elektroniset komponentit autoissa, kuten pysäköintiavustin (Mercedes Benzin Parktronic) ovat yleistyneet tasaiseen tahtiin.

Kaikki HELLA kategoriat ja varaosat silmän räpäyksessä

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat HELLA toimituksilla UPS
  • HELLA varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat HELLA toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • HELLA auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat HELLA ostaa mc maksutavat
  • HELLA autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia HELLA ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia HELLA ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta