Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

HERTH+BUSS JAKOPARTS Autovaraosat luettelo

Herth+Buss Jakoparts -kokemus

Alunperin perustettu vuonna 1925 Langenissa, Hessianissa Philipp Herthin ja Jakob Bussin toimesta ajatuksena valmistaa pyörintäliittimiä ja tiivisteosia sen ajan kasvavaan autoteollisuuteen. Herth+Buss Jakoparts -yritys on kehittynyt globaaliksi tekijäksi autotoimittajien alalla viimeisen 90 vuoden aikana. Saksalainen yritys tunnisti jo aikaisin Aasian kasvavan autoteollisuuden potentiaalin ja tuli yhdeksi sen suurimmista toimittajista.

Huippulaatu

Kaikenlaisten tiivisteiden, kuten sylinterikansien ja venttiilikansien tiivisteiden lisäksi se valmistaa myös kaikenlaisia hihnoja, jakohihnoista v-hihnoihin ja kokonaisiin hihnajärjestelmiin, mukaanlukien vastaavat tensio- ja hihnapyörät. Yritys tarjoaa myös suodattimia ja suodatinjärjestelmiä sekä lambdasensoreita päästönohjaukseen ja myös osia jäähdytykseen, kuten jäähdytyspumppuja ja termostaatteja. Polttoainepumppujen ja kytkinten lisäksi, mukaanlukien master- ja slavesylinterit, Herth+Buss Jakoparts valmistaa monenlaisia korkealaatuisia vetoakseleita, kaikkia osia sytytykseen, starttimoottoreita, vaihtovirtageneraattoreita ja jousituskomponentteja. Ne toimitetaan autoteollisuudelle, mikä tekee Herth+Buss Jakopartsista alkuperäisen laitevalmistajan.

Menestystä luotettavuudella

Yksi tämän globaalin autotoimittajan vahvuuksista on sen laaja asiantuntevuus ja osiensa koordinointi uusiin ajoneuvomalleihin. Herth+Buss Jakopartsin osia, joita löytyy myös meidän verkkokaupastamme, ei löydy pelkästään aasialaisilta valmistajilta, kuten Toyota, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Kia ja Honda, vaan niitä löytyy myös lähes kaikilta saksalaisilta valmistajilta, kuten BMW, Mercedez Benz, Opel ja VW. Verkkokaupastamme löydät varmasti oikean Herth+Buss Jakopartsin valmistaman varaosan autoosi.

Kaikki HERTH+BUSS JAKOPARTS kategoriat ja varaosat silmän räpäyksessä

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat HERTH+BUSS JAKOPARTS toimituksilla UPS
  • HERTH+BUSS JAKOPARTS varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat HERTH+BUSS JAKOPARTS toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • HERTH+BUSS JAKOPARTS auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat HERTH+BUSS JAKOPARTS ostaa mc maksutavat
  • HERTH+BUSS JAKOPARTS autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia HERTH+BUSS JAKOPARTS ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia HERTH+BUSS JAKOPARTS ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta