Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

MANN-FILTER Autovaraosat luettelo

Yrityksen perustaminen

Vuonna 1941, toisen maailmansodan aikana, Erich Hummel ja Adolf Mann ottivat haltuunsa ompelimon, johon he perustivat autotoimittajayrityksen Mahle. Perheyritys, jonka he vieläkin omistavat, valmisti alunperin Württembergissä Ludwigsburgissa, jossa yrityksen pääkonttori vieläkin sijaitsee, suodatinelementtejä, joissa käytettiin huopaa ja kangasta.

Ensin se valmisti ilmasuodattimia Maybach moottoreille, joita käytettiin saksalaisessa Wehrmachtissa toisessa maailmansodassa, sekä Panther ja Tiger -panssarivaunuissa. Sodan jälkeen Mann Filter Company toimitti autoteollisuudelle ilmasuodattimia ja 1950-luvun puolivälistä lähtien öljysuodattimia alkuperäisenä laitevalmistajana.

Valmistus ja jakelu

Mann Filter valmistaa öljy- ja sisäsuodattimia, sekä diesel- ja bensiinisuodattimia yli 60 maan autoteollisuudelle globaalisti. Se ei ole pelkästään alkuperäinen laitevalmistaja, kuten Hyundai Koreassa tai VW Wolfsburgissa, sekä monet Itä-Eurooppalaiset tehtaat kuten Audi Slovakiassa, vaan on myös aktiivinen varaosateollisuudessa, tarjoten huoltoliikkeitä ja varaosamyyjiä.

Korkeimman tason laatu

Mann Filterin korkealaatuiset tuotteet, jotka eroavat monista kopiosuodattimista luotettavuudessa, on saatavilla verkkokaupastamme lähes jokaiseen ajoneuvoon.

FreciousPlus sisäsuodatin on ainutkertainen tuote, joka torjuu tehokkaasti allergeenejä, pölyä ja hometta sisustasta. Tämän high tech tuotteen avulla Mann Filter Company tarjoaa ratkaisevan avun matkustajien terveyden suojelemiseksi diesel-ajoneuvon synnytämiltä pieniltä pölyhiukkasilta.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat MANN-FILTER toimituksilla UPS
  • MANN-FILTER varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat MANN-FILTER toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • MANN-FILTER auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat MANN-FILTER ostaa mc maksutavat
  • MANN-FILTER autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia MANN-FILTER ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia MANN-FILTER ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta