Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

NGK Autovaraosat luettelo

Perustaminen ja kehitystyö

Vuonna 1930 japanilainen posliinitehdas, jonka pääkonttori sijaitsi Japanin Nagoyassa, alkoi valmistamaan sytytystulppia sen ajan tuloillaan olevaan japanilaiseen autoteollisuuteen. Ajan saatossa NGK laajensi tuotantoaan kaikkiin bensiinimoottoreiden sytytysjärjestelmiin, kuten myös dieselin hehkutulppiin ja myöhemmin myös lambdasensoreihin päästöohjaukseen. Jatkuva kehittyminen ja globalisaatio on johtanut siihen, että NGK on työstänyt tiensä maailman johtavaksi sytytystulppien valmistajaksi. Omien tehtaidensa lisäksi komponentteja kehitetään yhdessä autoteollisuuden kanssa, jonka vuoksi sillä on haarakonttori Saksassa, jossa se työskentelee tiiviisti VW:n ja Audin kanssa lähellä Düsseldorfia.

Alkuperäiset tarvikkeet VW:ltä

NGK:n komponentteja OEM -laadulla käytetään suurimpaan osaan VW Groupin ajoneuvoista. Yritys, joka kilpailee saksalaisen sytytystulppavalmistaja Boschin kanssa, valmistaa myös monia sähköosia, kuten nakutussensoreita, joita käytetään diesel-moottoreissa. Kaikki tämän japanilaisen autotoimittajan osat ovat myös saatavilla verkkokaupastamme ja takaamme korkean laadun.

NGK:n sytytystulpat on tunnettuja korkeasta laadustaan kilpa-ajoissa ja niitä käytetäänkin tällä hetkellä Formula 1 ja WRC:N (World Rally Championship) keskuudessa.

Tuotteita käytetään myös moottoripyörissä ja muissa polttomoottoreissa. Löydät 25 miljoonaa sytytystulppaa ja hehkutulppaa NGK:n Euroopan varastosta, jota Euroopan autonvalmistajat ja varaosamyymälät hyödyntävät.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat NGK toimituksilla UPS
  • NGK varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat NGK toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • NGK auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat NGK ostaa mc maksutavat
  • NGK autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia NGK ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia NGK ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta