Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

SACHS Autovaraosat luettelo

Perustaminen

Perustettu Ernst Sachsin ja Karl Fichtelin toimesta Schweinfurtissa vuonna 1895 valmistamaan korkeatarkkuuksisia kuulalaakereita ja pyörän napoja. Yritys kehittyi paljon Fichtel & Sachs -nimen alla ja toi kokoajan markkinoille uusia innovaatioita, kuten polkypyörien levyjarrut ja vapaarattaat. Wälzlager-Spartesta irrottautumisen ja monen muun toisen maailmansodan jälkeisen rakenneuudistuksen jälkeen Sachs alkoi keskittymään pienten kaksipyöräisille tarkoitettujen moottorien valmistamiseen ja jakeli niitä moottoripyörävalmistajille maailmanlaajuisesti. 1960-luvusta 1980-luvun puoleenväliin Fichtel & Sachsilla oli lähes 10 000 työntekijää ja oli yksi maailman johtavista kytkimien, polkupyöränapojen, pienten moottorien ja iskunvaimentimien valmistajista.

Omistajamuutosten jälkeen (Sachsin omisti mm. Mannesmannin omistuksessa, joka sitten ostettiin) yrityksen sai haltuunsa ZF Friedrichshafen vuonna 2001 ja yritys yhdistettiinkin tähän kokonaisuudessaan vuonna 2011.

Sachs -autonosat

Brändin nimi ’Sachs’ on aina tunnettu voimansiirtolinjojen ja korien komponenttien, kuten kytkinpolkimien, vetoakselien ja nivelten valmistajana. Erikoisalueena on vauhtipyörien valmistaminen, joka asennetaan kampiakselin ja kytkimen väliin. Tämä on varmasti syy, miksi yritys ja sen tuotevalikoima sopivat niin hyvin ZF Groupiin, joka valmistaa vaihteistoja.

Uraauurtavien brändien alkuperäinen laitevalmistaja

Pitkään toiminut brändi toimittaa Mercedes Benzille, BMW:lle ja Audille iskunvaimentimia alkuperäisen laitevalmistajan asemassa ja on myös hyvin aktiivinen moottoriurheilun keskuudessa, mikä tarkoittaa, että sen komponentteja käytetään myös urheiluajoneuvoissa, kuten Porscheissa ja Lotuksissa.

Teolliseen käyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa ja niissä, joiden täytyy vetää painavia vaunuja tai kantaa raskaita lasteja, on tärkeää käyttää korkealaatuista kytkintä, kuten Sachsin valmistamaa. Verkkokaupastamme löydät kaikki Sachs -tuotteet. Löydät myös Sachsin valmistamia kaikkia kuluvia osia iskunvaimentimille, kuten pölysuojia ja suojasettejä nivelille ja vetoakselille.

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat SACHS toimituksilla UPS
  • SACHS varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat SACHS toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • SACHS auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat SACHS ostaa mc maksutavat
  • SACHS autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia SACHS ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia SACHS ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta