Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

VALEO Autovaraosat luettelo

Synty ja kehittyminen

Tämänpäivän Valeo Groupin, joka on tällä hetkellä yksi maailman tärkeimmistä toimittajista autojen ja ammatillisten ajoneuvojen teknologiassa, juontaa juurensa vuoteen 1923, jolloin yritys, joka silloin toimi toisella nimellä, perustettiin englantilaisten kytkinosien tehtaaksi Pariisin viereen. Vuonna 1932 se listautui pörssiin Pariisissa kun sen komponentteja valmistettiin onnistuneesti lisenssin alaisena, mikä antoi yritykselle ylimääräisen työnnön ylöspäin, sekä johtavan aseman autoteollisuudessa muihin toimittajiin nähden.

Valeo -varaosat

Valeon tuotevalikoima sisältää kaksitoista uskomatonta kansainvälistä hankintaa (Saksassa, Italiassa, Englannissa, USA:ssa yms.) ja 9 täysin erilaista tuoteryhmää ajoteknologian, turvallisuuden, ilmastointijärjestelmien ja valoteknologian saralla, kuten myös apuyksiköiden ja muiden sähköjärjestelmien ja laitteiden.

10:stä saksalaisesta Valeo Groupin haarasta viisi ovat tekemisissä autonosien valmistuksessa ja toimittaa niitä suoraan saksalaisille valmistajille. 2 Saksan yksikköä keskittyvät tutkimustyöhön ja kehitykseen – yksi sijaitsee Wolfsburgissa, jossa se työskentelee tiiviisti yhteistyössä VW:n kanssa.

VW:n alkuperäinen laitevalmistaja

Monien osien, jotka eivät ole näkyvällä paikalla, lisäksi yritys valmistaa ja toimittaa myös nykyisen VW Golf VII:n ajovaloja suoraan VW:lle alkuperäisenä laitevalmistajana. Samalla lailla yritys työskentelee muiden maailman suurten autonvalmistajien kanssa, joten on oletettavissa, että lähes joka kolmas ajovalo liikenteessä tulee Valeolta, kuten myös suuri osa tuulilasinpyyhkijäjärjestelmistä. Viimeisimmän yrityksen hankinnan aikana Amerikassa sijaitseva valmistaja Johnson Controls liittyi yrityksen yhtymään, mikä tarkoittaa sitä, että se voi nyt toimittaa suuren määrän komponentteja auton sisätiloihin.

Kaikki VALEO kategoriat ja varaosat silmän räpäyksessä

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat VALEO toimituksilla UPS
  • VALEO varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat VALEO toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • VALEO auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat VALEO ostaa mc maksutavat
  • VALEO autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia VALEO ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia VALEO ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta