Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

VEMO Autovaraosat luettelo

Vierol AG

’Vemo’ viittaa joko valmistajaan tai jälleenmyyjään, mutta silti suojeltuun tavaramerkkiin, joka on kuulunut Oldenburgin vieressä olevalle VIEROL AG:lle vuodesta 1977 lähtien. Vierol AG toimittaa lähinnä saksalaisille autonvalmistajille; VW/Audi, BMW ja Mercedes Benz, joilla on elektronisia kompponentteja tämän rekisteröidyn nimen alla.

Muita Vierol AG:n brändejä

Vaikka Vemoa käytetään brändinimenä sähkö- ja elektronisille osille, VIEROL AG toimittaa kaikkia mekaanisia komponentteja autoteollisuudelle ’VAICO’ -merkin alla. Vuonna 2011 VIEROL AG toimitti yli 18 000 sähköistä, elektronista ja mekaanista varaosaa autoteollisuuden toimittajille molempien brändien alla – Vemo ja Vaico.

Vemo -autonosat

Tuotevalikoima sisältää sähköisiä penkinlämmittimiä, ohjausyksiköitä, kokonaisia kaapelijärjestelmiä ja monia sensoreita (ABS- ja nopeussensoreita, pysäköintiavustimia jne.). Näiden lisäksi elektroniset moottorinohjaushallintajärjestelmät, auton tietokoneet, diagnostiikkajärjestelmät ja järjestelmät, jotka vähentävät polttoaineenkulutusta tulevat tältä toimittajalta.

Nimenomaan elektroniset komponentit suhteutettuna auton kaikkiin erillisiin osiin lähentelee jo 60% seuraavien muutamien vuosien aikana, mikä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa ajoneuvoissa on paljon enemmän Vemo -komponentteja. Tosiasia on, että nykyaikana autoista kuten Mercedes Benz S Class, löydät jopa 200 erillistä tietokonetta. Tämä varmasti tapahtuu myös keskiluokan autoille ajoneuvoturvallisuusmääräysten takia.

Renkaiden ilmanpainesensorit ovat olleet pakollisia vuoden 2014 marraskuun 1. päivästä lähtien EU:ssa. Näiden pääosainen toimittaja on Vemo. Ne tulisi vaihtaa 150 000 kilometrin jälkeen tai viiden vuoden välein ja niitä saa kaupastamme. Vemo-nimen alla myytävät sähköiset ja elektroniset komponentit, kuten myös VAICO:n mekaaniset komponentit löytyvät myös verkkokaupastamme. Näiden merkkien varaosat ovat taatusti korkealaatuisia, alkuperäisiä osia. Halvat kopiot, jotka voivat johtaa vakaviin onnettomuuksiin valmistusvikojen vuoksi, eivät ole alkuperäisiä.

Kaikki VEMO kategoriat ja varaosat silmän räpäyksessä

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat VEMO toimituksilla UPS
  • VEMO varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat VEMO toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • VEMO auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat VEMO ostaa mc maksutavat
  • VEMO autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia VEMO ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia VEMO ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta