Valitse auto

Haku

Hae rekisterinumerolla

Haku

BOSCH Autovaraosat luettelo

Jättiläisen synty

Bosch on toiminut innovatiivisena toimittajana automarkkinoilla jo yli vuosisadan ajan. Sen pääkonttori on Saksassa ja sillä on yrityssuhteita lähes kaikkien maailman autonvalmistajien kanssa. Yritys on heidän alansa huipulla uraauurtavan kehitystyönsä tuloksena, jonka vuoksi on hankala törmätä ajoneuvovalmistajaan, joka ei käytä Boschin osia ja teknologiaa.

Boschin varaosat

Valtava tuotevalikoima koostuu kuluvista osista, kuten lasinpyyhkijöistä, akuista, hihnoista, suodattimista, sytytystulpista, ajoneuvovaloista ja kaikista mahdollisista jarruosista, kuten jarrupaloista ja levyistä. Se sisältää myös elektronisia osia ja tarvikkeita, kuten elektrisistä ja elektronisista releistä lähes kaikkiin tarkoituksiin, sähköisiä tarvikkeita, sensoreita, kokonaisia valaistusjärjestelmiä kaikenlaisten sähkömoottoreiden lisäksi (ikkunanpyyhkijämoottorit, ikkunoiden avausmoottorit, ilmastointimoottorit), pysäköintiavustimet ja jopa kokonaisia moottorinohjausjärjestelmiä bensiini- ja dieselmoottoreille.

Kehitysapuna monille autonvalmistajille

Bosch toimittaa kokonaisia sytytysjärjestelmiä bensiinimoottoreille, kuten myös kokonaisia polttoaineensyöttöjärjestelmiä. Tämä sisältää legendaariset K, KE, L ja LH Jetronic -polttoaineensyöttöjärjestelmät, joita käyttää VW ja Audi. Yritys kehittää myös uusia polttoaineensyöttöjärjestelmiä yhdessä autonvalmistajien kanssa, jonka vuoksi kaikki TDI-järjestelmät ja Mercedes Benzin yleisten kiskopolttoaineensyöttöjärjestelmien valmistaminen oli mahdollista vain yhteistyössä respektiivisten valmistajien kanssa. Kaikki vaihtovirtageneraattorit, jotka on asennettu saksalaisten autonvalmistajien autoihin (BMW, Audi, Mercedes Benz, Porsche, VW (Volkswagen), Opel, SEAT, Skoda), kuten myös starttimoottorit, tulevat tältä toimittajalta. Yritys toimii yli 140 maassa. Bosch ei ole pelkästään alkuperäinen laitevalmistaja, vaan myös yksi suurimmista varaosien toimittajista. Varaosat, joita tarjoamme verkkokaupassamme, eroavat kilpailijoista korkealla laadullaan sekä helpon asentamisen ansiosta. Suosittelemme niitä kaikille.

Kaikki BOSCH kategoriat ja varaosat silmän räpäyksessä

Ostoskori

0 Tuotetta, 0,00 €

Kassalle
kirjaudu sisään
Unohditko salasanan? Uusi asiakas? Rekisteröidy nyt
infobox

Ilmainen toimitus

jokaiselle toimitukselle joka ylittää 300 €
  • Auton varaosat BOSCH toimituksilla UPS
  • BOSCH varaosien toimituksilla GLS
  • Varaosat BOSCH toimituksilla DHL
:

Turvallinen yhteys

Maksutavat
  • BOSCH auton varaosat ostaa paypal maksutavat
  • Autovaraosat BOSCH ostaa mc maksutavat
  • BOSCH autonosat ostaa visa maksutavat
  • Auton varaosia BOSCH ostaa klarna maksutavat
  • Autonvaraosia BOSCH ostaa tilisiirto maksutavat
MA - PE
9.00 - 00.00

ASIAKKAAN KUUMALINJA

+358 7532 52112

Osoite

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Saksa
Näytä kartta